Zorgverzekering

Zorgvergelijker Snijders en van der Kooi

De premies van 2018 zijn bekend!
Ook dit jaar is VGZ de risicodrager van ons huismerk, de ZorgVoordeelPolis. In tegenstelling tot de prognoses die het kabinet tijdens Prinsjesdag heeft gegeven zijn de premies bij verzekeraars meer gestegen dan de verwachte € 3,50 per maand. VGZ heeft echter deze stijging als enige weten te beperken. Daarnaast wordt ook dit jaar weer de hoogst wettelijk toegestane korting gegeven: 10% op de VGZ Ruime Keuze en Eigen Keuze, 5% op de VGZ Goede Keuze.
Vanaf nu beschikbaar eenvoudig vergelijken en direct afsluiten!
Naast de ZorgVoordeelPolis kunt u ook andere producten van Aevitae vergelijken en afsluiten. Bovendien worden ook andere risicodragers getoond, zoals Delta Lloyd, Stad Holland, CZ en ONVZ. Deze zorgproducten worden alleen gepresenteerd ter vergelijk (de getoonde bedragen zijn gelijk aan de premies zoals vermeld op de website van deze maatschappijen).

ZorgVoordeelPolis
Via onze vergelijker kunt u ook de ZorgVoordeelPolis afsluiten, een unieke zorgverzekering tegen een scherpe premie. Met deze verzekering kiest u voor hoge kwaliteit van de dekking, ruime keuze uit 5 aanvullende verzekeringen én 3 tandartsverzekeringen en maximale korting. De ZorgVoordeelPolis is exclusief bij ons beschikbaar. Met onze vergelijkingsmodule maken wij het u nu wel heel makkelijk: aan de hand van uw persoonlijke wensen ontdekt u hier namelijk de zorgverzekering die het beste bij u past.

Verplicht eigen risico 2018
Het verplicht eigen risico voor 2018 is € 385. Dit betekent dat u de eerste € 385 aan zorgkosten die onder het eigen risico vallen, zelf moet betalen.
Bij veel zorgverzekeraars is het mogelijk om het eigen risico in termijnen te betalen.

Vrijwillig hoger eigen risico
U kunt het verplichte eigen risico vrijwillig ophogen met € 100, € 200, € 300, € 400 of € 500. De zorgverzekeraar geeft dan een korting op de maandelijkse premie voor de basisverzekering.

Voorbeeld verhogen eigen risico:
Kiest u het maximale vrijwillig eigen risico (€ 500)? Dan kan het dus zijn dat u € 885 (€ 500 + € 385) moet betalen. Bijvoorbeeld voor een behandeling in het ziekenhuis.

Eigen risico kinderen
Kinderen tot 18 jaar betalen geen eigen risico.

Advies met hoofd en hart

Snijders & Van der Kooi is een erkend hypotheekadviseur/financieel adviseur.

Door onze jarenlange ervaring weten we waar u op moet letten bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering. Door de vragen door te nemen op onze meest gestelde vragen pagina voorkomt u verrassingen en bieden wij u een eerlijke en transparante verzekering zonder addertjes. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.