Ongevallenverzekering

De meeste ongelukken gebeuren in en om uw huis. U valt van een ladder of uw struikelt met de wasmand dan kunt u ernstig letsel oplopen.

Een ongevallenverzekering van Snijders & Van der Kooi dekt in dit soort gevallen de financiële gevolgen van deze schade.

Wat is op deze verzekering gedekt?
• Alle ongevallen in de privésfeer.
• een ongeval met de auto ook als u zelf aansprakelijk bent.
• ongevallen tijdens de uitoefening van uw beroepsactiviteit.

Wat zijn de voorwaarden?
Het is een ongeval. Een plotse gebeurtenis waarvan minstens één van de oorzaken buiten het eigen lichaam ligt. Het is dus geen ziekte, aangeboren afwijking. Voor u moet er direct sprake zijn van een letsel dat rechtstreeks verband houdt met het ongeval. Hoe ernstig het letsel moet zijn hangt af van de contractvoorwaarden en is dus verschillend naar gelang de verzekeraar of het product. Doorgaans wordt er een percentage blijvende invaliditeit of ongeschiktheid als grens aangeduid. Het gaat dan om procenten(25%). Ook in geval van overlijden naar aanleiding van een ongeval verleent deze verzekering tussenkomst voor de nabestaanden. Het betreft dan geen natuurlijke dood.

Wat kost deze verzekering en hoe vraag ik deze aan?
Met onze premiecalculator kunt u zelf de premie berekenen en indien gewenst online afsluiten door op de button premie berekenen te klikken. Indien u de verzekering zelf afsluit mist u echter wel de voordelen van het service abonnement. Wilt u eerst meer informatie of een persoonlijk adviesgesprek? Klik dan op de button persoonlijk advies. Maak gerust een afspraak. Wij komen bij u thuis wanneer het u uitkomt. Het advies is geheel vrijblijvend.

Advies met hoofd en hart

Snijders & Van der Kooi is een erkend hypotheekadviseur/financieel adviseur.

Door onze jarenlange ervaring weten we waar u op moet letten bij het afsluiten van een ongevallen verzekering. Door onderstaande vragen door te nemen voorkomt u verrassingen en bieden wij u een eerlijke en transparante verzekering zonder addertjes. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Als ik door roekeloos gedrag thuis val, ben ik dan ook verzekerd?

Ja, u bent verzekerd tegen alle ongevallen in de privésfeer.

Als ik door het ongeval tijdelijk niet meer kan werken, ben ik daar dan ook voor verzekerd?

Nee, deze aanvullende verzekeringen zijn wel af te sluiten. U moet hierbij denken aan schade door een medische fout, een dagvergoeding bij ziekenhuisopname en een vergoeding bij een (tijdelijke) werkongeschiktheid.