Schipper taxaties

Diny Schipper is vanaf 1986 in de juridische sector werkzaam geweest, de laatste 10 jaar in het notariaat, afdelingen vennootschapsrecht en onroerende zaken.

Tijdens haar werkzaamheden in het notariaat werd een aanvang gemaakt met de opleiding tot makelaar/taxateur en na enige tijd in deze functie werkzaam te zijn geweest bij een Dordts makelaarskantoor, werd op 1 juni 2006 een eigen NVM makelaarskantoor gestart, voor bemiddeling, aankoop, verkoop, taxatie van koopwoningen in de regio De Drechtsteden.

www.schippermakelaardij.nl/

bouwcheck

BouwCheck is een onafhankelijk bouwadviesbureau dat gespecialiseerd is in bouwtechnische keuringen (BTK) zoals aankoopkeuringen; verkoopkeuringen; opleveringskeuringen; individuele keuringen en alles wat hieraan gelieerd is.

http://www.bouwcheck.nl/

Settlement

Is scheiden onafwendbaar? Maak dan een afspraak voor een gratis informatiegesprek met Settlement.

Settlement is een organisatie van scheidingspraktijken met zelfstandig opererende vestigingen verspreid over het hele land. Alle vestigingen begeleiden mensen op dezelfde betrokken, deskundige en toegewijde manier tijdens het proces van hun (echt)scheiding. Dit altijd vanuit de visie: "Niet tegen, maar met elkaar".

www.settlement.nl

 

ribobouw

Als geregistreerd aannemer gespecialiseerd in verbouwingen en renovaties heeft RiBoBouw ruime ervaring. Wie we zijn, wat we kunnen en hoe wij het allemaal klaarspelen kunnen wij het best verwoorden via onze klanten.

www.ribobouw.nl