Organisatie

Wie zijn wij?
Rob Snijders en Marcel van der Kooi (Snijders & Van der Kooi) bieden u elk apart deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en echtscheidingsproblematiek. In onze advisering bij u thuis wanneer u het uitkomt vormen uw wensen en persoonlijke situatie het directe uitgangspunt. Snijders & Van der Kooi beschikt over de productkennis, de pensioen en of hypotheek expertise en de contacten met de service providers van financiële producten die daarvoor nodig zijn.

Onze persoonlijke dienstenverlening.
Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van schade en levensverzekeringen, hypotheken, pensioenen en optreden als onafhankelijk bemiddelaar voor het afsluiten van de financiële producten die wij u kunnen adviseren via onze service providers.

Omdat hypotheek en pensioenadvisering zich vaak verbreedt tot een persoonlijke diepere oriëntatie op de verschillende financiële producten en of oplossingen, kunt u van ons beiden een directe plan van aanpak verwachten die zeker rekening houdt met wat in uw specifieke situatie van belang is. Wij brengen alles zorgvuldig in kaart en voorzien u van een duidelijke rapportage.

Service
Onze service abonnementen bieden u zekerheid en duidelijkheid tegen een goede prijs. U wilt geen pagina’s vol kleine lettertjes in uw contract doornemen, uren aan de lijn zitten met de verzekeringsmaatschappij en ook geen verouderd verzekeringspakket waardoor u niet naar waarde krijgt uitbetaald als de nood eens aan de man is. Snijders & Van der Kooi neemt u deze zorgen uit handen met het serviceabonnement voor verzekeringen. Wij plannen met u tevens eens in de 2 jaar op afspraak een service bezoek in voor een herinventarisatie van de verzekeringen en/of andere financiële producten en een premiecheck.

Met onze kennis van zaken, die jaarlijks wordt bijgehouden door de verschillende permanente educaties, kunnen wij uw wensen omzetten in een persoonlijk financieel advies. Wij geven u financiële nachtrust door u te ontzorgen.

Onze relatie met geldverstrekkers/banken en verzekeraars
Wij adviseren en bemiddelen onafhankelijk van de verschillende financiële instellingen zoals geldverstrekkers/banken en de verzekeraars. Wij zijn geheel vrij en onafhankelijk in onze advisering. Wij laten ons leiden door uw belangen en niet de commerciële en zijn altijd op zoek naar partners die ook advies verlenen met hoofd en hart. Wij werken met meerdere service providers die volmachten hebben van geldverstrekkers/banken en verzekeringsmaatschappijen voor het afsluiten van verzekeringen, hypotheken en pensioenen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen. Neem dan gerust contact met ons op.

Rob Snijders van Snijders & van der Kooi
Rob Snijders

Erkend Financieel Adviseur

Vanaf 1983 werkzaam geweest bij een grote verzekeraar in de buitendienst. Door persoonlijk contact is men in staat de relatie van goed/transparant advies te voorzien. Door een gewijzigd beleid is dit onder grote druk komen te staan. Ik vind dat dit anders kan en moet waardoor ik  met Marcel van der Kooi de beslissing genomen heb dit in ons eigen bedrijf de boventoon te laten voeren.

Rob@sk-advies.nl 

Marcel van der Kooi van Snijders & van der Kooi
Marcel van der Kooi

Erkend Financieel Adviseur

Ik ben sinds 2001 actief in de financiële dienstverlening en sinds 2009 Erkend Hypotheek Adviseur. Na 12 jaar met plezier gewerkt te hebben bij een grote verzekeraar met het hoofdkantoor in midden Nederland, ben ik er achter gekomen dat de financiële dienstverlening beter en persoonlijker kan. Daarom heb ik samen met mijn partner Rob Snijders begin 2013 Snijders & van de Kooi BV opgericht.

Marcel@sk-advies.nl